За нас
За нас
За нас
Основана во 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. стана еден од водечките производители на шлемови за заварување во Кина. Доставуваме секакви производи за заштита на очите за процесите на заварување, вклучително и очила за заварување, шлемови за заварување со фиксна сенка, респиратор и фитинзи за прочистување на воздухот, итн.
Досега веќе имаме околу 20% од уделот на глобалниот пазар, произведувајќи повеќе од 2,000,000 шлемови годишно, опслужувајќи клиенти од 70+ земји од целиот свет.
врска
Ние сме меѓународно признати по нашата иновативна технологија, високиот квалитет и богатото пазарно искуство. Ние со гордост поседуваме ан независен тим за истражување и развој со 20% од нашите вработени техничари, што ни овозможува да обезбедиме напредни научни истражувања и континуирани технолошки иновации. Ние поседуваат над 30 независни права на интелектуална сопственост и нашите производи го достигнаа меѓународното напредно ниво во индустријата.
За разлика од традиционалните трговски фабрики, ние ги кршиме бариерите помеѓу клиентите и фабриките, а нашата цел е да го олесниме бизнисот и да ја оствариме секоја идеја за заварување шлемови.
Кои услуги можеме да ги обезбедиме
Кои услуги можеме да ги обезбедиме
Имаме богато искуство во производството, професионален тим за продажба, комплетни калапи, приспособување на производите, едношалтерски сервис (производство до пакување) и силен тим по продажбата може да ви обезбеди совршени услуги
Контрола на квалитет
Контрола на квалитет
Ќе извршиме контрола на квалитетот на суровините, полупроизводите и готовите производи за да ги контролираме нашите производи за одржување на висок стандард на квалитет

Жешки категории

сите категории