Вести
FABTECH е ноември 11-14 во Чикаго
Јануари 01, 1970
3

Почитувани сите:

Како си!

Би сакал да ве поканам сите да дојдете и да го погледнете FABTECH е 11-14 ноември во Чикаго

Ќе ви ги покажеме нашите нови дизајни и ќе ви ја дадеме најдобрата цена. и Ве молиме забележете го нашиот штанд бр. B15099.

Со нетрпение очекуваме да ве видиме таму~

Благодарам и поздрав,

Со почит

Оддел за извоз

Меиксин

Jiangsu Meixin Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Жешки категории

сите категории