Вести
Мексин-Покана за 126-ти кантонски саем
Јануари 01, 1970
1

Почитувани сите:

Како си!

Би сакал да ве поканам сите да дојдете и да го погледнете нашиот штанд на 126-от Кинески увоз и извоз Фаиру (Кантонски саем), 15 ОКТ.-19 ОКТ. 2019 г.

Ќе ви ги покажеме нашите нови дизајни и ќе ви ја дадеме најдобрата цена. и Ве молиме забележете го нашиот штанд бр. 8.0A 31-32.

Со нетрпение очекуваме да ве видиме таму~

Благодарам и поздрав,

Со почит

Оддел за извоз

Меиксин

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co., Ltd

Жешки категории

сите категории