Вести
Меиксин-покана за германската изложба А + А
Јануари 01, 1970
2

Почитувани сите:

Како си!

Би сакал да ве поканам сите да дојдете и да погледнете во Дизелдорф (германска А+А изложба), 5 НОЕ-8 НОЕ. 2019 г.

Ќе ви ги покажеме нашите нови дизајни и ќе ви ја дадеме најдобрата цена. и Ве молиме забележете го нашиот штанд бр. 11J41-3.

Со нетрпение очекуваме да ве видиме таму~

Благодарам и поздрав,

Со почит

Оддел за извоз

Меиксин

Jiangsu Meixin Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Жешки категории

сите категории