Напојувачки респиратор за прочистување на воздухот
Напојувачки респиратор за прочистување на воздухот
HXQ-9000

HXQ-9000

1. Голема батерија, долг век на батеријата
2.Заштита на очите/лице/респираторна
3. Ефикасност на филтер > 99.97%
4.Лесна тежина
5.Прилагодлив капак за глава
  • Преглед
  • Параметар
  • апликација
  • Пребарување
2
3
·
2
4
3
4
5
6
7
8
9
10
2
3
·
2
4
3
4
5
6
7
8
9
10
  • Голема батерија, долг век на батерија:Капацитетот на батеријата е до 6600 mAH, што може да ги задоволи повеќето производствени потреби.
  • Заштита за очи / лице / респираторни органи:Висококвалитетна кацига за заварување во комбинација со напојувачки респиратор за прочистување на воздухот, кој го штити заварувачот од лачно зрачење, прскање, прашина, загадувачи, фини честички како и други загадувачи.
  • Прилагодлива покривка:Прилагодлива покривка за глава, со мека лента за пот, што ја подобрува удобноста при носење.
  • Специјална ткаенина:Користете специјална ткаенина, отпорна на пламен и удобна.
  • Погоден за сите видови шлемови за заварување:Според преференциите на корисникот, тој е погоден за сите видови наши шлемови за заварување.

Диши


недефиниран
недефиниран
заварување
недефиниран
недефиниран
обработка на метал
Стапи во контакт

Жешки категории

сите категории