Напојувачки респиратор за прочистување на воздухот
Напојувачки респиратор за прочистување на воздухот
HXQ-9100

HXQ-9100

1. Голема батерија, долг век на батеријата
2.USB излезна функција
3.Систем за автоматско алармирање
4.Интелигентно снабдување со воздух
5.Индикатор за прикажување во реално време
6. Ефикасност на филтер > 99.97%
  • Преглед
  • Параметар
  • апликација
  • Пребарување
2
3
4
1
9
10
2
3
4
5
6
7
8
11
2
3
4
1
9
10
2
3
4
5
6
7
8
11
  • Голема батерија, долг век на батерија:Капацитетот на батеријата е до 6000 mAH, што може да ги задоволи повеќето производствени потреби. Има функција на продолжување на траењето на батеријата од страна на енергетската банка.
  • Систем за автоматско алармирање:Трепкачки индикатор, звучен звук заедно со вибрирачки вентилатор за да се обезбеди безбедност.
  • Интелигентно снабдување со воздух:Респираторот автоматски ќе ја прилагоди брзината на проток според блокирањето на филтерот.
  • Индикатор за прикажување во реално време:Статус на филтерот/стапка на проток на воздух/индикатор за капацитет на батеријата, следење и прикажување во реално време.
  • USB излезна функција:Кога телефонот на корисникот е без струја, тој може привремено да го полни телефонот.
  • Погоден за сите видови шлемови за заварување:Според преференциите на корисникот, тој е погоден за сите видови наши шлемови за заварување.

8

недефиниран
недефиниран
заварување
недефиниран
недефиниран
обработка на метал
Стапи во контакт

Жешки категории

сите категории