Професионален производител
Професионален производител
Одлична услуга / Испорака навреме / Висок квалитет
Професионален производител
Професионален производител
Одлична услуга / Испорака навреме / Висок квалитет
Професионален производител
Професионален производител
Одлична услуга / Испорака навреме / Висок квалитет
Главен производ
Зошто ја заслужуваме вашата соработка
5
Калапи за нови производи
годишно
30+
производство
опрема
100+
независен интелектуалец
правата на сопственост
70+
Земји за извоз
500+
Клиенти и партнери
200+
Годишно производство
ЗОШТО ЗАСЛУЖУВАМЕ
УПРАВУВАЕ
- Диверзифицирано длабинско персонализирано -
материјал
материјал
материјал
Главен материјал на телото на кацигата: PP, PA
Боја
Боја
Боја
Бојата на производот може да се прилагоди според вашите потреби
стил
стил
стил
Прилагодено решение според потребите на клиентите
функција
функција
функција
Заштитете ги очите и лицето на заварувачот при заварување
Пакување
Пакување
Пакување
Достапен во рефус и индивидуално пакување
сертификација
WPC-NPC-CE-ТЕСТ-ИЗВЕШТАЈ
WPC-NPC-CE
WPC-NPC-ANSI-ТЕСТ-ИЗВЕШТАЈ
WPC-NPC-ANSI
LYG-0X-CE
Претходна
следната
Најнови вести
сите категории